Тиквено семе за успешен работен ден, приятна тренировка и спокоен сън

 

На кратко, похапвайте тиквено семе СОЛЕЙ, за да си осигурите ден с ясна работна мисъл, последвана от приятна тренировка в парка и завидно спокоен сън.

 

Започнете деня с малките, но силни тиквени семенца, за да си осигурите добра памет, с която всеки би искал да се похвали.

 

Възползвайте се от цинка в тях, за здрава кожа, коса и нокти, а заедно с магнезия и фосфора се погрижете за костите и мускулите си и подсигурете леката тренировка.

 

Междувременно тиквените семена ще ви помогнат да намалите лошия холестерол, контролирате кръвната захар, облекчите ставните възпаления, защитите сърцето и укрепите имунната система. Те са с най-алкализиращото действие от всички семена и спомагат за борбата с хроничните заболявания.

 

Всички баби знаят, че суровото тиквено семе прочиства чревната система и подобрява здравето на пикочния мехур и простатата.

 

Освен това тиквеното семе е верен приятел на мъжа, тъй като цинка, подобрява потентността, осигурява по-доброто производството на тестостерон и сперматозоиди, както и поддържането на жизнеспособността им.

 

И за да завършим подобаващо деня, ще използваме аминокиселините в тиквеното семе, за да облекчим тревожността и да подобрим съня си.

 

Любимите тиквени семки СОЛЕЙ можете да намерите на сайта ни и в търговската мрежа.
tikveni_semki